Dakrenovaties - Dakwerken Dieltjens

Alle producten en diensten voor algemeen dakwerk, gevelbekleding & dakrenovatie van hellende en platte daken!

Dakwerken Julien Dieltjens - het bedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring in dakwerken - regio Antwerpen

Ruim 50 jaar (sinds 1962 om precies te zijn) kunnen bedrijven en particulieren in en rond Antwerpen, maar ook elders in Vlaanderen rekenen op de kwaliteitsvolle dakservice van Julien Dieltjens Dawerken.

Dieltjens wordt niet alleen geprezen voor de excellentie in dakrenovatie, maar klanten weten dat ze ook voor de aankoop van dakbedekkingsmaterialen op de dakspecialist kunnen rekenen.

Ontstaan van het bedrijf:
In 1962 richte Julien Dieltjens de zaak op Dakwerken Julien Dieltjens in Broechem. Na enkele jaren verhuisde de firma naar Wommelgem om zich daarna definitief te vestigen in Broechem.

Met een kersenladder een oude auto Morrison begon Julien Dieltjens in 1962, dakwerken uit te voeren in Broechem, Ranst, Wommelgem, Zandhoven, Emblem, Lier en omstreken.
Door het uitpuilende orderboekje moest Julien Dieltjens al snel werknemers in dienst nemen.
Mond aan mond reclame is nog steeds de beste reclame bij Dakwerken Julien Dieltjens.

De zaak groeide uit tot een familiebedrijf toen zijn dochter Sylvie in de zaak kwam om alle administratie op zich te nemen.

Nu heeft zij samen met haar man de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen.

Het personeel wordt bijgeschoold door ook cursussen te volgen.


Innovatie in dakrenovatie

Als zelfwerkend patroon blijft de Dieltjens-dakwerker graag op de hoogte van de meest innovatieve en efficiënte dakbedekkingsmaterialen en de meest moderne technieken en methoden daken (hellend of plat) te herstellen/renoveren, maar ook gevels.Verkoop van kwaliteitsvol dakmateriaal & topdiensten van de dakwerker

Bij specialist dakrenovatie Dakwerken Julien Dieltjens vind je alles voor je dak gaande van diverse dakbedekkingsmaterialen tot kwaliteitsvolle dakwerk-, herstel- & renovatiediensten.

» dakrenovatie » dakbedekking » pannen » goten
» hellende daken » roofing » leien » isolatie
» platte daken » polyesterroofing » dakramen » gevelbekleding